Már a horvát parlamentben is a Borkai-maffia és a fideszbűnözés volt a téma (+videó)

Hírünk a nagyvilágban.

Borkaitól és a fideszbűnözéstől volt hangos a horvát parlament – erről Fekete-Győr András tett közzé videót.

Mint a Momentum elnöke írja:

„A minap vettem fel a kapcsolatot horvát barátommal, Bojan Glavaševićel, a horvát parlament független képviselőinek vezetőjével, az EU-ügyi bizottság korábbi alelnökével.

Arra kértem, hogy tegyen meg mindent azért, hogy Horvátország fellépjen Orbán Viktor és társai horvátországi bűnelkövetéseivel szemben.

Bojan a legnagyobb horvát közszolgálati televízióban adott interjúja után a horvát parlament elé vitte a fideszbűnözők ügyét, rendőrségi fellépést sürgetve.”

Itt a videó, magyar felirattal:

A Fideszes Borkai-botránytól hangos a horvát parlament

BORKAITÓL ÉS A FIDESZBŰNÖZÉSTŐL HANGOS A HORVÁT PARLAMENTA minap vettem fel a kapcsolatot horvát barátommal, Bojan Glavaševićel, a horvát parlament független képviselőinek vezetőjével, az EU-ügyi bizottság korábbi alelnökével. Arra kértem, hogy tegyen meg mindent azért, hogy Horvátország fellépjen Orbán Viktor és társai horvátországi bűnelkövetéseivel szemben. Bojan a legnagyobb horvát közszolgálati televízióban adott interjúja után a horvát parlament elé vitte a fideszbűnözők ügyét, rendőrségi fellépést sürgetve. Vagyis minden követ megmozgatunk, ha kell, regionális szövetségeseinket is bevetjük az Orbáni korrupcióval szembeni harcunkban!

Közzétette: Fekete-Győr András – 2019. október 11., péntek

.

Valódi Hírek