Friss: Válságtanácsot hívtak össze a Fideszben, már országos hatása van a Borkai-botránynak

Kitört a pánik.

Válságtanácskozást tart a Fidesz választási kampánystábja, mert a párt belső felmérései szerint a Borkai Zsolt körül eszkalálódott botrány már egész Magyarországon érezteti a hatását, a Fidesz szavazótábora elbizonytalanodott – írja a Magyar Hang.

A kampánystábban egyre erősebb az a vélekedés, hogy be kell áldozni Győrt a többi győzelem érdekében.

„Az utolsó mérések azt mutatják, a Borkai-ügy magával ránthat több erős jelöltet, köztük Tarlós Istvánt is”

– fogalmazott az egyik fideszes forrás a lapnak.

Ezért adták parancsba Tarlós Istvánnak is, hogy az Inforádió műsorában nyíltan kritizálja győri kollégáját.

„Borkai Zsolt alkalmatlanná vált” – jelentette ki Tarlós, amit nem tehetett volna meg a központi Fidesz-stáb akarata nélkül.

A Fideszben uralkodó teljes káoszt mutatja, hogy péntek délután rendkívüli sajtótájékoztatót hirdettek meg 18:00 órára Borkai Zsoltnak, amit váratlanul, egy órával a kezdés előtt lefújtak. (A fél magyar sajtó fölöslegesen autózott le Győrbe.)

Majd pénteken este felkerült a Fidesz-faliújságnak számító Magyar Nemzet honlapjára egy Borkai lemondását követelő cikk, amit szintén egy óra alatt eltávolítottak az oldalról, később röhejes módon, „technikai hibával” magyarázva a történteket.

Mára az is kiderült, hogy Borkai családja nem áldozat, sokkal inkább bűntárs volt a fideszes politikus mocskos ügyeiben: Borkainé Havassy Myrtill nevére például egy hatalmas luxusbirtok került, amit nehezen vehetett meg a pedagógusi fizetéséből.

Kálmán Olga friss véleményét a Borkai-botránnyal kapcsolatban elolvashatod >>ide kattintva<< az ügyben született összes cikkünket pedig fordított időrendi sorrendben megtalálod >>ide kattintva<<.

Valódi Hírek