50 százalékos kedvezményt ad a MÁV azoknak, aki Rogán Cecília rendezvényére érkeznek

Dübörög a feudalizmus.

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad az október 13-i FitBalance Aréna rendezvényre utazók részére Budapesten a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra – közölte közleményben az állami vasúttársaság.

Ez a rendezvény Rogán Cecília érdekeltségébe tartozik.

A MÁV közlése szerint az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál a FitBalance Arénára szóló alkalmi menettérti jegyet Budapestre, amit a program helyszínén a regisztrációs pultnál kell lebélyegeztetni a rendezvény nyitva tartási idejében.

Az utasnak a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a lepecsételt jegyet kell bemutatni az ellenőrzéskor. Amennyiben a bélyegeztetést elmulasztják, akkor a jegyvizsgáló teljes árú jegyre egészíti ki a jegyet.

A kedvezményes jeggyel az utazást legkorábban október 12-től lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb október 14-én éjfélig kell befejezni.

Kapcsolódó cikkeink:

Kijöttek a számok: Istentelen mennyiségű állami pénzt kaptak Rogán Cecília sportrendezvényei

.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek