„Borkai úr! Ön elárult mindent, szégyent hozott a városra!” – Videóban üzent Győr ellenzéki polgármester-jelöltje

„Hogyan nézhetne ezek után a szülők szemébe egy tanévnyitón? Ki fogadná el öntől a város kitüntetéseit?” – kérdezi Glázer Tímea.

Videóüzenetet tett közzé szerdán Glázer Tímea, az ellenzéki pártok közös győri polgármester-jelöltje.

Glázer szerint a magát keresztény-konzervatív családapaként definiáló Borkai Zsolt pont az ellenkezőjét csinálta annak, mint amiről beszélni szokott.

„Polgármester úr! Győriek ezreivel együtt nagyot csalódtam önben. Ön elárult mindent, amit valaha fontosnak mondott: hűséget, jó erkölcsöt, tisztességet, tiszta kezűséget.”

– mondta az ellenzéki politikus, hozzátéve:

„Hogy hogyan fog a családja szemébe nézni, az az önök dolga, az viszont a mi ügyünk, hogy Győrről ma mindenkinek a korrupt politikusok, milliókért bérelt luxusjachtok, magánrepülők és uniós pénzből eltartott örömlányok jutnak az eszébe.”

Glázer Tímea úgy fogalmazott:

„Ön is tudja, ön már nem lehet minden győri polgármestere! Hogyan nézhetne a szülők szemébe egy tanévnyitó ünnepségen? Ki fogadná el az ön kezéből a város kitüntetéseit?

Ön nem hajlandó szembenézni a tetteivel, szégyent hozott a városára, ezért a győriektől kérem, hogy most vasárnap mossuk le a szégyent, mutassuk meg, hogy egy tisztességes város tisztességes vezetést érdemel!”

– mondta az ellenzék közös jelöltje, aki egyébként 15 éve dolgozik Győr közéletében.

Glázer Tímea teljes videóüzenetét itt tudod megnézni:

Videóüzenet Borkai Zsoltnak és a győri polgároknak

Az ellenzék közös polgármesterjelöltjeként videóüzenetet küldök Borkai Zsoltnak és a győri polgároknak.Nekem nincsenek óriásplakátjaim, kérem segítsenek eljuttatni az üzenetemet a győrieknek!

Közzétette: Glázer Tímea – 2019. október 9., szerda

.

 

Valódi Hírek