Egyszerűen beszakadt az út a Ferenciek terénél, másfél méter mély gödör tátong (+fotó)

Fideszes munkaminőség, aranyáron.

Beszakadt az útpálya a Ferenciek terénél, ezért a Kossuth Lajos utcában sávelhúzással irányonként egy sáv járható, a forgalom torlódik – írta Facebook-oldalán a BKK.

Az érintett BKK-járatok (az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek – tették hozzá a közleményben.

fotó: Város Szíve blog

fotó: MTI

A Város Szíve blog fotót is közölt, amely mellé azt írták:

„Másfél méter mély és több mint 2 sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest.

A Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült itt nemrég egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út. A mostani, épp vízzel telő gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.

Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavargott ugyanott.

Már most totális a közlekedési káosz, Astoria, Blaha Lujza tér elesett, és nem is várható, hogy egyhamar ki tudnák javítani a tönkrement útszakaszt. Az elakadt 7-es buszokon ülőknek kiváló alkalom kínálkozik, hogy végiggondolják, ki is az, aki alkalmatlan ezt a várost vezetni.”

FRISSÍTÉS: A Főtáv közleményt adott ki, amiben arról írnak, hogy egy vízvezeték csőtörése okozta a Kossuth Lajos utca…

Közzétette: Város Szíve – 2019. szeptember 27., péntek

.

 

Valódi Hírek