Hunvaldék illegálisan gyűjtötték a krumplijukat elfogadó emberek személyes adatait? (+fotók)

Egyszer bűnöző – mindig bűnöző.

Beszámoltunk róla, hogy a börtönviselt Hunvald György hétvégi kampánykrumpli-osztásán megjelent Gulyás Márton civil aktivista, aki arról érdeklődött volna: miből futja a közös jelöltre önjelöltként ráinduló Hunvaldnak költségigényes kampányra a kerületben.

Gulyás Mártont érdemi válasz helyett Hunvald helyszínen lévő emberei megfenyegették, alpári stílusban megpróbálták elzavarni (a videót >>ITT<< találod).

Csak Gulyás lélekjelenlétének és szívósságának köszönhető, hogy mégis ott maradt, így sikerült megörökítenie azt is, ahogy Hunvald aktivistái a krumpliosztás alatt a szavazópolgárok személyes, szenzitív adatait gyűjtötték be és másolták le a lakcímkártyákról.

Hunvald György aktivistái a tegnapi krumpliosztás alatt a szavazópolgárok személyes, szenzitív adatait gyűjtötték és…

Közzétette: Partizán – 2019. szeptember 23., hétfő

Gulyás most a Partizán Facebook-oldalán azt írja:

„Felszólítjuk Hunvald Györgyöt, hogy azonnali hatállyal adjon választ, hogy kik és milyen adatbázisba rögzítették erzsébetvárosi polgárok adatait? A BRFK-t pedig ezúton kérjük, hogy szálljanak ki a helyszínre és folytassák le a megfelelő eljárásokat!”

Hunvald egyébként megtévesztő módon egy IX. kerületi egyesület jelöltjeként indul a VII. kerületben.

A Hunvaldot indító, úgynevezett Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesületről épp a napokban írta meg a hvg.hu, hogy az egyesület váratlanul erős hátszelet kapott valahonnan: 40 ezer példányszámban kinyomatott szórólapjukat a kerületi újsággal együtt terjesztik, de azt nem voltak hajlandóak elárulni, miből volt minderre pénzük.

A valasztas.hu adataiból kiderül az is: a szervezet három Hunvaldot is indít a VII. kerületi kompenzációs listán képviselő-jelöltként (Hunvald György mellett a két fiát).

De ott van a listán Török Csaba Norbert, aki a Hunvald körüli korrupciós bűnügyekben leginkább érintett Gál György szűk rokonságához tartozik.

(A Válasz Online írta meg, hogy a jogerősen nyolc és fél év börtönre ítélt egykori SZDSZ-es Gál György lányai Török Csaba Facebook-oldalán „unokahúg” megjelöléssel szerepelnek.) A lapnak számos forrása egybehangzóan állította, hogy Gál az elmúlt napokban szorgalmasan hívogatta ismerőseit – támogató aláírásokat kérve a Hunvald-klub indulásához.

További bizarr részletek a Válasz Online cikkében.

Valódi Hírek