A bűnöző Hunvald emberei alpári stílusban zavarták el Gulyás Mártont, amikor a kampány anyagi forrásait firtatta (+videó)

Durvul a kampány a VII. kerületben.

A börtönviselt bűnöző, Hunvald György, aki egy rejtélyes IX. kerületi (!) szervezet színeiben ráindul a VII. kerület közös ellenzéki polgármester-jelöltjére, krumpliosztást tartott a hétvégén Erzsébetvárosban.

Gulyás Márton civil aktivista, jelen esetben egyszerű VII. kerületi lakosként megjelent a krumpliosztáson, ahol azt szerette volna kideríteni, ki és milyen pénzből finanszírozza Hunvald kampányát, beleértve a nagy mennyiségben osztogatott hagymát és krumplit.

Az aktivista sehogyan sem kapott választ a kérdéseire: előbb Hunvald emberei fenyegették meg a helyszínen, majd a kitartó érdeklődésének köszönhetően telefonon kapcsolták neki magát az ex-szocialista bűnözőt, aki azonban szintén nem volt hajlandó válaszolni a kampánya forrásait firtató kérdésekre.

Gulyás Márton végül kapott egy zsák krumplit és hagymát, Hunvald György szórólapjával együtt, és bár tőle nem kértek lakcímkártyát, szerinte a felvételen az is látható, hogy az aktivisták rögzítették a lakcímkártyák alapján a választópolgárok személyes adatait.

Itt a teljes videó:

Zsidózva dobtak ki Hunvald György krumpliosztásáról

Hunvald György aktivistái zsidózással reagáltak arra a kérdésre: ki és milyen pénzből fizette azokat a krumplikat és hagymákat, amelyeket a választópolgároknak osztogattak. Erre a kérdésre maga Hunvald sem volt hajlandó válaszolni. Ettől még minket érdekel:1) Hunvald György miből fizette ki ezeket a kampányajándékokat?2) A felvételen látható, hogy az aktivisták rögzítették a lakcímkártyák alapján a választópolgárok személyes adatait. A BRFK Információs Portál figyelmét ezúton hívjuk fel: szálljanak ki, és hasonló akkurátussággal vizsgálják ki az ügyet, idézzék be tanúnak az aktivistákat, ahogyan azt a Pikó András polgármesterjelölt esetében tették!3) Hunvald György és támogatói (többek között Andrea Zoltai) adjanak választ: elfogadható-e a zsidózás, és ők is "zsidópártnak" tartják-e a Momentum Mozgalom-at?4) Vajnai Attila válaszoljon a kérdésre: miért segíti ő és az @Európai Baloldal Barátai irodahelyiséggel Hunvald György kampányát? Egyetért-e a Hunvald-aktivista kijelentéseivel, és továbbra is fenn tartja-e velük a szoros politikai szövetséget, ahogy eddig?//////////////////////////////////////Ha támogatnád a munkánkat, a http://patreon.com/slejmshow címen teheted meg, előre is köszönjük!

Közzétette: Partizán – 2019. szeptember 22., vasárnap

.

Gulyás a Partizán Facebook-oldalán közzétett posztjában választ vár arra is, hogy Hunvald támogatói, köztük Zoltai Andrea (hírhedt „ellenzéki” gyűlölködő – a szerk.) elfogadhatónak tartja-e a videón látható stílust, továbbá azt kérdezi Vajnai Attilától: miért segíti ő és az Európai Baloldal Barátai irodahelyiséggel Hunvald György kampányát?

Valódi Hírek