A DK rendőrségi nyomozást szorgalmaz Georg Spöttle Kubatov-listái miatt (+leleplező videó)

Mikor jön a házkutatás?

A 444.hu vette észre, hogy egy fideszes kampányvideón, amelyben Georg Spöttle telefonál a Kubatov-listán szereplőknek, látszik a monitoron, hogy egy külföldi szerveren tárolhatják a fideszesek adatait.

Georg Spöttlével telefonálunk 🙂

Georg Spöttle is besegített a telefonálásba 🙂 Sokan meg is lepődtek, de nagy örömmel fogadták az ő, és az én hívásomat is 🙂 Kérek mindenkit, hogy MOST VASÁRNAP mindkét szavazatával a Fidesz-KDNP listáját és engem támogassanak! Meg fogom szolgálni a bizalmat!

Közzétette: Bartók Csaba – 2018. április 6., péntek

.

Ha erre nem kértek tőlük külön engedélyt, akkor ez súlyosan megsérti az európai adatvédelmi szabályozást és a magyar törvényeket, márpedig a Fidesz adatvédelmi tájékoztatója egyenesen azt ígéri, hogy az adatokat nem továbbítják külföldre – hívja fel a figyelmet a DK.

Az ellenzéki párt azt kérdezi:

„Akkor most jön az, hogy a rendőrség váratlanul és nagy erőkkel azonnal kivonul a Fidesz székházához és kerületi kampányközpontjaihoz, embereket hallgat ki és laptopokat foglal le?”

A DK szerint nyilvánvaló, hogy mára a rendőrség is az állampárt játékszere lett: nem a törvények betartatásáért felelnek, hanem a Párt akaratát szolgálják ki politikai megrendelésre. Aki nem hiszi, az menjen el a Lendvay utcába, nem fog rendőrökkel találkozni

– írja közleményében az ellenzéki párt.

A Fidesz a 444-nek küldött reakciójában azt állítja: minden adatvédelmi jogszabályt betartottak, és semmilyen adatot nem tárolnak külföldön.

Valódi Hírek