Vágó István frappánsan vágott vissza az őt leprázó megmondóembereknek

Ennyit érdemelnek.

Az elmúlt két napban falkában támadt Vágó Istvánra a Kurucinfó, Hont András, a Vadhajtások és Puzsér Róbert.

A DK-s politikust meglepő ok miatt átkozzák: az említett szélsőséges portáloknak és szélsőséges megmondóembereknek nem tetszett, hogy létrejött a teljes ellenzéki egység, így minden mérhető ellenzéki párt támogatja Vágó István önkormányzati képviselői indulását a XII. kerületben.

Vágó a hét elején megosztotta az ezt hirdető szórólap fotóját, ezután szabadult el a pokol.

Vágó István, XII. kerületi önkormányzati képviselőjelölt szóróanyaga

A szórólapon ugyanis látható: Vágó István indulását a Jobbik is támogatja. A 2019-es Jobbik, amely jó ideje néppárti politikát igyekszik folytatni, és a Toroczkai-brancs kiválásával megszabadult a vállalhatatlan ballasztjától.

Ám az említett szennyportálok és trashcelebek úgy érezték: megtalálták azt a fogódzót, amibe kapaszkodva n+1-edszer is leköphetik az általuk gyűlölt (mert DK-s) politikust.

Teszi mindezt a Simicska Lajos pénzéből évekig a HírTV-n műsort vezető Puzsér Róbert, valamint a Jobbik pártalapítványa által pénzelt N1 TV-n bohóckodó Hont András. (>>Részletek erre<<)

Ha ők Jobbik-közelből kapják a sörre, cigire valót, azzal nincs semmi baj, de ha Vágó Istvánnal szemben nem indít ellenjelöltet a Jobbik, az több Facebook-posztra elegendő műbalhé-alapanyag. Nekik.

Ha a farizeusság fokozná a tejelválasztást, Puzsért és Hont Bandit naponta négyszer kellene fejni.

Vágó egyébként a Facebookon lakonikusan annyit reagált az említett figurák mocskolódására:

„Teringettét! Ha előre tudom, hogy a szórólapomat a Magyar Nemzettől Hont Andrásig, a Vadhajtásoktól Puzsér Róbertig fogják terjeszteni, nem nyomtatunk annyit!”

.

Teringettét! Ha előre tudom, hogy a szórólapomat a Magyar Nemzettől Hont Andrásig, a Vadhajtásoktól Puzsér Róbertig fogják terjeszteni, nem nyomtatunk annyit!

Közzétette: Vágó István – 2019. szeptember 4., szerda

.

Valódi Hírek