Budai Gyula hatalmas hisztériát rendezett a HírTV-ben Czeglédy Csaba miatt (+videó)

Nagyon fáj neki, hogy szabadlábon van az ellenzéki ügyvéd-politikus.

A pofátlanság csúcsának nevezte Budai Gyula a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy Czeglédy Csaba, mint a fő vádlott, hallgatóként megjelent a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyének előkészítő ülésén a Szegedi Törvényszéken.

Budai Gyula azzal kezdte a műsort, hogy azt állította: „Czeglédy Csabát a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció úgy menekítette ki a börtönből, hogy felpakolták az EP-lista utolsó helyére.”

Kijelentette: ez már nem az első ilyen trükközése volt a DK-nak, Gyurcsány Ferencnek és Czeglédy Csabának, hiszen a tavalyi országgyűlési választásokon egyéni jelöltként indult MSZP-DK színekben Vas megyében és

ott is megszüntették az előzetesét.

A hétfői tárgyalással kapcsolatban is volt mérgelődni valója Budai Gyulának: szerinte Czeglédynek ott semmi keresnivalója nem volt. Úgy fogalmazott, ott tetszelgett, majd a bíróság kiküldte, mert a tárgyaláson csak az ügyész, a vádlottak és az védők vehettek részt.

A hiszti ott csúcsosodott ki, amikor Budai kijelentette: amit Czeglédy Csaba és a DK művel a mentelmi jog vonatkozásában,

az kimeríti a joggal való visszaélést.

Videó:

Valódi Hírek