Mészáros Lőrinc lánya és veje bevásárolt Budán, vettek egy óriási villát

Ilyen a fészekrakó-program a Fidesz környékén.

Január végén került a Properitus Vagyonkezelő Kft. tulajdonába egy impozáns budaligeti villa – írja a 24.hu. A cég tulajdonosai pedig Homlok Zsolt és Homlok-Mészáros Ágnes azaz Mészáros Lőrinc veje és lánya.

Az ingatlanon a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő MKB Bank 189 millió forintos jelzáloga is rajta volt május végéig, de azt azóta törölték. A cikk szerint egyébként ez aligha fedezte a ház árát, mert a hirdetések alapján egy fele akkora telken álló hasonló méretű vityiló értéke 400 millió körül mozog.

A villa egyébként korábban társasház volt, egy 180 és egy 80 négyzetméteres lakásra volt szétbontva, most azonban ezeket összevonták, és

javában zajlik a felújítása.

Érdekesség, hogy nem csak a villát finanszírozták a Mészáros-apuka bankjának a pénzéből. Az MKB csoporthoz tartozó MKB-Euroleasing Autólízing finanszíroz a vagyonkezelő cégnek egy Porsche Cayenne Hibrid típusú luxusautót.

Amellett, hogy megy a luxusfészek-rakás, Homlok Zsolt egy másik NER-kompatibilis tevékenységbe is belefog a hírek szerint: megveszi az NB I-ből frissen kiesett Haladást.

Valódi Hírek