Hiába derült ki, hogy hülyeséget beszélnek, a Fideszben úgy nyomják, mintha mi sem történt volna

Ilyen szintű hazudozást még nem láttunk.

Egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – mondta Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten újságíróknak.

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek – fogalmazott.

Dunai Mónika

Arra kérte a kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a magyar parlament által megszavazott babaváró támogatás életbe tudjon lépni július 1-jén, és azt védje meg minden lehetséges eszközzel.

Az egésszel csak annyi a probléma, hogy az Európai Bizottság, hogy nem, ismételjük NEM, nem támadta meg a kormány babaváró hitelprogramját, mivel arról nem is indított vizsgálatot. A hitelprogram kapcsán a magyar hatóságok kezdeményeztek egyeztetést, az EB hivatalos állásfoglalást nem adott ki – írták a vasárnapi közleményükben.

Sőt! Az EB még dicsérte is a kezdeményezést.

Nem csak Dunai Mónika ült fel a propagandavonatra, Dömötör Csaba párttársához híven ontotta magából a hülyeséget, ami egyébként azért félelmetes, mert totálisan szembemegy a valósággal.

Valódi Hírek