Sírsz: Orbán udvari bolondjai egy Disney-mese miatt sápítoztak a HírTV-ben (+videó)

Elsült a morális fölény.

A vasárnapi Bayer showban sikerült még mélyebbre süllyedni, mint eddig, már egy animációs mozifilmben is a nyugati dekadens életmód támadását vélték felfedezni.

Az még hagyján, hogy Bayer Zsolt csípőből tolt egy filozófiai eszmefuttatást Bangóné elszólása kapcsán, hogy most a mókus is egy patkány, csak jobb a sajtója, illetve a sajtótól függ, hogy melyik patkány patkány, meg hasonló állatságok, de a nagy műsor utána jött.

Az egyik vendég Kovács István, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjelöltje volt, akinek a zakóján volt egy kitűző, amin a L’ecsó című filmből ismert patkány, illetve je suis patkány (patkány vagyok) felirat volt látható.

Kovács adott egy ilyen kitűzőt Bayernek is, aki azt mondta:

„Ez azért egy különleges patkány, ennek jelentősége van, ugyanis ez a francia animációs filmnek, a L’ecsónak a főhőse. Erről Bencsik András barátomnak külön elmélete van, amit én osztok.”

– mondta Bayer, majd így folytatta:

„Ugye miről szól ez a L’ecsó című, egész estés családi mozi? Arról, hogy Párizs legjobb éttermében, egyszer csak ez a patkány kezd el főzni, és olyan zseniálisan főz, hogy a legszigorúbb ilyen éttermi ellenőr, aki a Michellin-csillagokat osztogatja, az is elájul tőle. Az András szerint egyebek mellett arról szól ez a történet, hogy már a kisgyerekek fejében el kell ültetni, hogy a másság milyen csodálatos.”

Íme, tőle kell félni:

(via Magyar Narancs)

Valódi Hírek