Szijjártó megint a saját pártjába tartozó Jean-Claude Junckert kutyázta

Ebből kizárás lesz.

“Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni” – reagált Szijjártó Péter “külügyminiszter” az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

Szijjártónak az fáj, hogy Jean-Claude Juncker hétfőn nyilatkozott a Berliner Morgenpost-nak, és azt ígérte: az EP-választás kampányának időszakában személyesen is fellép az Európai Uniót vagy a Bizottságot érintő alaptalan híresztelésekkel szemben. Juncker erre személyesen

Orbán Viktort emelte ki példaként.

Szijjártó szerint “az európaiakat nem kell terelgetni, ahogy azt Jean-Claude Juncker gondolja”, ez a külügyminiszter megfogalmazása szerint az emberek lenézése. Az európai emberek pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a májusi választáson el is fogják mondani – tette hozzá.

“Tény viszont, hogy Juncker európai vezetőként megbukott”

– jelentette ki Szijjártó. A briteket nem tudta bent tartani a közösségben, a migránsokat pedig nem tudta az uniós határokon kívül tartani – ugrott neki néppárti kollégájának.

Hogyan fogyjak le 14 nap alatt edzés és koplalás nélkül?

Rettegsz a bikiniszezontól? Az utolsó napokig vársz, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól, aztán este az éhség legyőzi az akaraterőd? Íme egy egyszerű és természetes módszer, amivel úgy is leadhatsz 3 kilót 14 nap alatt, hogy nem szedsz gyógyszert, nem koplalsz és nem edzel. Milyen gyakran hallod, vagy gondolod ezeket?