Puzsér kábítószerezéssel vádolta meg Tordai Bencét – Az ellenzéki politikus keményen reagált

Az ellenzéki politikus a Nyugati Fénynek reagált a „kritikus” legújabb rágalmaira.

Mi is beszámoltunk róla, hogy szombaton tartotta kampánynyitóját Karácsony Gergely, a baloldal közös főpolgármester-jelöltje.

Az eseményre Puzsér Róbert és a mögötte álló jobboldali pártok egy balhébrigádot küldtek, akik a rendezvénynek helyt adó Ankert épülete előtt csinálták a fesztivált.

A párbeszédes Tordai Bence megfogott egy hidegtálat, kiment a „tüntetőkhöz” (akik között Zaránd Péter, Puzsér kampányfőnöke is feltűnt), és megkínálta őket szendviccsel. (>>Videó itt<<)

Az ügyet kedden a Facebookon görgette tovább Puzsér Róbert.

Az LMP-s megmondóember a mai posztjában a Kártyavár című sorozat „pszichopatájához”, Frank Underwoodhoz, valamint a fideszes Kocsis Mátéhoz hasonlítja Tordai Bencét, majd azt írja az ellenzéki politikusról:

„Ezúttal ő volt hatalmi helyzetben: szocialista haverjaival, gazdag és befolyásos nagyurakkal, finom szendvicsekkel, sörökkel, drága röviditalokkal, imponáló tisztaságú kokainnal. Tordai Bence egy pillanatra megrészegült: elhitte, hogy ő Frank Underwood, egy pillanatra úgy érezte, ő Kocsis Máté.”

(Puzsér teljes posztját itt találod)

A Nyugati Fény megkérdezte Tordai Bencét, hogyan reagál Puzsér mai rágalmaira.

A Párbeszéd képviselője lapunknak azt mondta:

szomorú, hogy az LMP és a Jobbik jelöltje a röviditalokkal és a kokainnal azonosítja a politikát.

Tordai aláhúzta: Karácsony Gergely a hétvégén részletes programot hirdetett, míg Puzsér leginkább az ellenzéki oldalnak próbál kárt okozni.

Az ellenzéki képviselő hiányolja Puzsér vehemenciáját Tarlóssal és a Fidesz politikájával szemben. A parkolási botránnyal kapcsolatban Tordai rámutatott:

a Puzsér mögött álló Jobbik zuglói képviselője megszavazta a vitatott előterjesztést,

míg Karácsony Gergely nem, ezért ebben az ügyben sem nekik, hanem Puzsérnak van elszámolnivalója a sajátjaival.

 

Valódi Hírek