Friss: Karácsony röviden, de alaposan helyretette Puzsért

Budapesti előválasztás lesz.

A Facebookon reagált arra Karácsony Gergely, hogy Puzsér Róbert kiszállt az előválasztásról szóló tárgyalásokból és feltételeket szabott.

Azt írja: „Budapesti előválasztás lesz. Méghozzá olyan feltételek mellett, amiről Puzsér Róberttel korábban megállapodtunk. Nekem nincsenek feltételeim.

Aki jön az jön, aki nem az nem.

A kerületi indulásokról pedig csak azokkal a pártokkal tudunk további egyeztetéseket folytatni, akik elfogadják, hogy az előválasztás győztesét, a budapestiek jelöltjét támogatják a főpolgármester-választáson.”

Hétfő reggel borult a bili, amikor kiderült: Puzsér felfüggeszti a tárgyalásokat az előválasztásról Karácsony Gergellyel. Az okot abban jelölte meg, hogy az MSZPDKPárbeszédMomentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről.

Részletek itt:

Bréking: Puzsér mindent borított, kiszállt az előválasztásból

Hiányzik neki a Jobbik. Felfüggeszti a tárgyalásokat az előválasztásról Puzsér Róbert Karácsony Gergellyel – írja az Index. Az okot abban jelölte meg, hogy az MSZP- DK- Párbeszéd- Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről. Mint ismert: szombaton jelentették be közös kerületi polgármester-jelöltjeiket a Budapesten érdemi támogatottsággal bíró ellenzéki pártok.

Valódi Hírek