Nem adja le a köztévé Hadházy közérdekű közleményét, levélben magyarázkodnak (+videó)

Ismét az MTVA-hoz megy Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő levelet kapott Dobos Menyhérttől, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatójától, amiben arról tájékoztat, hogy nem adják le az Európai Ügyészségért indított petíció támogatására buzdítására készült felvételt.

Hadházy Ákos hirdetése az Európai Ügyészségért

Az elmúlt hónapokban a köztévé egyetlen egyszer sem tudósított az Európai Ügyészségért folyó aláírásgyűjtésről. Segítsen, hogy ez megváltozzon!Amit szabad Jupiternek… – gondolja a kormány, de mi nem vagyunk ökrök! Ha neki szabad „közérdekű közleményként” terjeszteni a gyűlöletpropagandát, akkor nekünk is kell legyen lehetőségünk reklámozni egy tényleg közérdekű ügyet: a csatlakozást az Európai Ügyészséghez. A törvény szerint ezt ingyen kell lehozniuk, de biztosan bele fognak kötni, így felkészülünk arra is, ha úgynevezett társadalmi célú reklámként, pénzért tudjuk adásba küldeni. Ehhez kérjük az önök segítségét is. Az adományokat ide várjuk:Magyar Korrupcióellenes Szövetség Egyesület (KELLESZ)Bank: MagNet Bank (MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.)Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 98.Számlaszám: 16200010-10055805-00000000SWIFT-kód: HBWEHUHBIBAN számlaszám: HU27 1620 0010 1005 5805 0000 0000Az adományokból megmaradó összeget az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért indított kampányunkban fogjuk felhasználni.A videó elérhető a YouTube-on is, innen is meg lehet osztani: https://youtu.be/1GWKZtJZ4BU

Közzétette: Hadházy Ákos – 2019. január 14., hétfő

Azzal magyarázza Dobos a lépést, hogy „nem tartalmaz konkrét közérdekű információra vonatkozó tájékoztatást”, személyiségi jogokat sért, illetve mert a képviselő „szerkesztői befolyást” próbált gyakorolni a közmédiára.

Hadházy azt írja a Facebook-oldalán, ma beugranak a Kunigunda utcába a közmédiához, hogy megkérdezzék, mégis hogy néz ki egy közérdekű közlemény?

Valódi Hírek