Friss: A DK pert indít Orbánék Soros-gyűlöletkampánya miatt, amiről kiderült, hogy hazug manipuláció (+videó)

Lelepleződött az agymosás, miután maga a kampányguru tálalt ki.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a Miniszterelnökség adja ki azokat a sokmillió forintért megrendelt közvélemény-kutatásokat, amelyek alapján elindították a Stop Soros! nevű gyűlöletkampányt.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese pénteken felment a Várba, hogy kikérje a Miniszterelnökségtől a Soros György elleni gyűlöletkampány és az azt megelőző közvélemény-kutatások szerződéseit.

Arató hivatkozott arra a minapi interjúra, amelyet George Birnbaum, a Fidesz kampánygurujának, Arthur Finkelsteinnek az üzlettársa adott egy svájci lapnak.

Birnbaum ebben beismerte, hogyan találták ki és építették fel a Fidesz megrendelésére az egész Soros-hazugságot, és azt is, hogy a gyűlöletkampány elindítása előtt telefonos közvélemény-kutatással mérték fel, eléggé ismert-e Soros György ahhoz, hogy rá lehessen építeni egy negatív kampányt.

Arató Gergely azt mondta: látni akarja a szerződéseket és a közvélemény-kutatásokat, hogy a magyar emberek előtt is világos legyen, hogyan hazudik és manipulál a Fidesz.

Arató közölte: ha a dokumentumokat nem adják át neki, akkor közérdekű adatigényléssel perli ki azokat.

A DK-s politikus választás rendje elleni bűncselekmény miatt is feljelentést tett, ugyanis a közpénzből folytatott hazug Soros-kampány alkalmas volt a választók megtévesztésére.

A DK frakcióvezető-helyettese Arató Gergely a Miniszterelnökségen járt, hogy láthassa a hazug Soros-kampányt megalapozó közvéleménykutatást. Mire jutott?Tarts velünk. 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. január 25., péntek

.

Pár napja Gyurcsány Ferenc egy 5 perces videóban leplezte le a Soros-agymosást, amelyet Magyarország legnagyobb átverésének nevezett. Ezt itt tudod megnézni, érdemes:

Gyurcsány drámai videóban leplezte le Orbánék legnagyobb átverését, a Soros-agymosást

.

 

Valódi Hírek