Vadai Ágnes: Az ügyészség az erőszak oldalára állt, ez már a nyílt diktatúra (+videó)

Megszólaltak a bántalmazott képviselők az ügyészség mai döntése után.

A Demokratikus Koalíció keményen reagált az ügyészség mai döntésére, amelyben Polt Péterék elutasították az ellenzéki képviselők feljelentését az MTVA „biztonsági őrei” ellen.

„A Központi Nyomozó Főügyészségen dolgozó fideszes pártkatonák ma azt a döntést hozták, hogy törvényes volt az ellenzéki képviselők elleni erőszak az MTVA székházában”

– kezdte Vadai Ágnes hétfői sajtótájékoztatóját.

A DK-s képviselő szerint

„diktatúrához méltó döntés született: az ügyészség az erőszak oldalára állt”

Eszerint az ellenzéki képviselőket, hiába hivatalos személyek, meg lehet verni – mondta Vadai, aki szerint „ezek után nyugodtan le is tagadhatjuk, hogy volt itt rendszerváltás”.

A fideszes ügyészség ma 2,5 millió ellenzéki szavazót köpött le,

mivel nem védte meg képviselőiket az erőszakkal szemben – hangsúlyozta Vadai Ágnes, hozzátéve: mostantól nem pusztán ellenállni kell a rendszernek, de minden lehetséges eszközzel lázadni ellene.

Ezek után az ügyészség felelőssége lesz, ha akár ellenzéki, akár kormánypárti képviselőket erőszak ér a jövőben – mondta Vadai.

Videó:

Sajtótájékoztató!Diktatúrához méltó döntés: az ügyészség szerint törvényes volt az ellenzéki képviselők elleni erőszak – a DK álláspontjaVadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, frakcióvezetö-helyettese, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke és VARJU László Újpest-Angyalföld országgyűlési képviselö, a DK alelnöke 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. január 21., hétfő

.

Add tovább cikkünket, hogy mindenkihez eljusson!

Valódi Hírek