Novák Katalin: „Nehéz lehet azoknak, akik nem tudják támogatni a kormánypártokat”

A pofátlanság csúcsa: a családügyi (!!) államtitkár, aki örül a 400 órás túlmunkának.

A Magyar Hírlapnak adott „interjút” Novák Katalin, a család- és ifjúságügyért felelős (haha) államtitkár.

A fideszes nő ebben arról beszélt, hogy szerinte az idei európai parlamenti választáson a „családpárti erők” mérkőznek meg a „nem családpárti erőkkel”.

A Magyar Hírlap rákérdezett a 400 órás túlóratörvényre és az emiatti tüntetésekre is. Imígyen:

„Biztosan látta, hogy a karácsony előtti budapesti tüntetéseket a kinti médiumok hogyan tálalták. Az ellenzék pedig előszeretettel tűzi a zászlajára, hogy nem támogatják megfelelően a családokat, a munka törvénykönyvének módosítása is számukra lesz kedvezőtlen. Mit gondol erről?”

Ha azt hiszed, hogy a „válaszában” Novák megmagyarázza, hogy a 400 órás túlmunka hogyan fér bele a Fidesz családközpontú politikájába, akkor nem is tévedhetnél nagyobbat.

Novák Katalin ugyanis pofátlan módon kihagyva a kérdés érdemi részét, nem a túlóráról és a rabszolgatörvényről beszél a „válaszában”, hanem nekiáll az ellenzéket köpködni.

Szó szerinti idézet következik:

„A jelenlegi parlamenti ellenzék színvonala minden eddiginél alacsonyabb. Soha nem volt ennyire destruktív és silány. Nehéz lehet azoknak, akik valamiért nem tudják támogatni a kormánypártokat, mert úgy látom, egyik ellenzéki párt sem kínál számukra valós alternatívát.

Gondoljon bele, hogy ez azt jelentené, hogy azok közül kellene valakiknek vezetni ezt az országot, akik most valóságshow-t játszanak az utcán, színészkednek és provokálnak, és méltatlan módon viselkednek.

Az a benyomásom, hogy nem is a magyar embereknek akarnak üzenni, hanem a külföldi médiának. A színházukhoz a nemzetközi sajtó hálás közönség.”

(via 444.hu)

Valódi Hírek