Schmidt Mária gusztustalan bosszút állt a bíróságon, amelyik kimondta róla, hogy hazudik

Pitiáner, szemét húzás a Terror Háza vezetőjétől. De neki ezt is szabad.

A Schmidt Mária vezette közalapítvány az ‘56-os óriásplakátokon és festményeken Dózsa László nevét írta egy fotó alá, amelyen egy sapkás gyerek áll fegyverrel a vállán. Később jelentkeztek egy 2000-ben elhunyt férfi rokonai, hogy ez tévedés, a képen az ő hozzátartozójuk, Pruck Pál szerepel.

A Fővárosi Törvényszék májusban kimondta, hogy a Schmidt Mária vezette Terror Háza megsértette a néhai Pruck Pál kegyelethez való jogait.

A bíróság Schmidt Máriáékat bocsánatkérésre, a Dózsa Lászlóra utaló feliratok eltüntetésére, helyére Pruck Pál nevének kiírására kötelezte.

Az ítélet szerint a Terror Háza összes vonatkozó kiadványában, honlapján, az épületben kiállított képen is végre kell hajtani a változtatásokat, ahogy a zuglói hatalmas épületfestéshez is oda kell utólag írniuk Pruck Pál nevét.

A bíróság bizonyítottnak találta, hogy az 1956-os fényképen valóban Pruck szerepelt, nem pedig Dózsa László. Minden perköltséget a Terror Házának kell viselnie.

És mit tettek erre Schmidték? A jelek szerint pitiáner bosszút álltak.

Mint a 444.hu olvasójának mai fotóján látható:

inkább lefestették fehérre az egész ’56-os falat,

de nem voltak hajlandóak korrigálni a hazugságukat, és Pruck Pál nevét írni az őt ábrázoló kép alá.

Az ’56-os fal evolúciója. Fotó: 444.hu / olvasó

A lap megkereste a zuglói önkormányzatot is, hogy a falat ők festették-e le, de azt a választ kapták, hogy az önkormányzatnak 2018. szeptember 13-ig van szerződése a FrankDigitál Médiaügynökséggel – az ’56-os emlékév lebonyolítójával – a fal használatáról,

tehát csak szeptemberben kellett volna fehéren „visszaszolgáltatni” a falat,

de Schmidték inkább már most teljesen lefestették, az önkormányzatnak pedig nem is szóltak.

Tehát szeptemberig kint maradhatott volna a Pruck Pált ábrázoló festmény, de a felelősei már júniusban eltávolították az egészet, ahelyett, hogy ráírták volna az 56-os pesti srác nevét, akit valóban ábrázol.

(via 444.hu)

Add tovább, hogy más is lássa a Terrorné asszony pitiánerségét!

Valódi Hírek