Bruck András kemény üzenete az LMP-seknek: Fohászkodjatok, hogy ne rajtatok múljon a Fidesz győzelme!

A neves közíró a közösségi oldalán fakadt ki az LMP-re, amiért Szélék szinte mindenhol ráindították az esélytelen embereit a koordinált ellenzéki jelöltekre.

Bruck András posztját változtatás nélkül közöljük:

„Két mondás jutott eszembe arról, hogy az LMP végül a szükségesnél sokkal kevesebb helyen léptette vissza a jelöltjeit. Megtörténhet, hogy ezzel 2014 után, amikor ugyanezt tették, ismét ezen múlik majd, nyer-e kétharmaddal a Fidesz, vagy hogy nyer-e egyáltalán.

Az egyik Churchillé, aki így méltatta a második világháborús brit légierő pilótáit: Még soha ilyen keveseknek nem tartoztak ilyen sokan. Arra utalt ezzel, hogy a pilótái sikeresen harcoltak Hitler fölényben levő légiereje ellen, s megvédték Londont és Angliát.

Az LMP viszont visszautasította, hogy megmentse az országot, holott csupán plusz ötven emberrel ez szinte egész biztosan sikerült volna.

A másik meg Arthur Milleré, aki szerint „az árulás az egyetlen igazság, ami rád ragad.”

És ez is pontosan ül, az LMP soha többet nem fogja tudni lemosni magáról az árulás bélyegét.

Schiffer, Szél Bernadett és a párt többi döntéshozója, fohászkodjatok, hogy nélkületek is veszítsen a Fidesz, és ne kelljen örökre viselnetek annak a bűnét, szégyenét, hogy Orbán a ti segítségetekkel volt képes végképp sötétségbe borítani az országot.”

Bruck András


.
Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson!

Valódi Hírek