Egy jobb kocsmából már kivágták volna Hollik Istvánt ezért a pofátlan szövegért (+videó)

De a mai sajtótájékoztatóján mégis úgy érezte, hogy megengedheti magának.

A Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra azt a „sorvezetőt”, amit a fideszes politikusoknak osztottak ki arról, hogy mit kell hazudniuk, ha a Tiborcz-botrányról kérdezik őket az újságírók.

A sablonválaszokat Gulyás Gergely küldte szét a fideszeseknek, és arra figyelmezteti őket, hogy minden esetben tartsák magukat a kiadott panelekhez. Amik a következők:

  • „Az Elios-jelentés egy brüsszeli kampányjelentés, Brüsszel beavatkozása a magyar választási kampányba.”
  • „2014-ben is a választások előttre időzítették az ezzel kapcsolatos híreket, most ugyanezt teszik. Ezt az ügyet egyszer már kivizsgálták, most csak megismétlik a vádaskodásokat.”
  • „Orbán Viktort próbálják támadni vele, pedig az OLAF-jelentéssel érintett időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt a tulajdonos.”

Pénteken Hollik István élőben is prezentálta, hogyan működik egy idomított fideszes biorobot.

A HírTV munkatársa arról érdeklődött ugyanis, hogy ha Tiborcz István ártatlan az Elios-botrányban, akkor mi szükség van arra, hogy magyarázkodó paneleket osszanak ki a Fidesz-politikusok számára.

És hogy mi történt ez után?

Ez a szerencsétlen Hollik szó szerint felmondta a már kiszivárgott kommunikációs sablonokat a saját véleményeként.

Amikor a HírTV munkatársa jelezte, hogy ezek csak a központból kiosztott sablonválaszok, és tovább szeretett volna kérdezni, Hollik azt mondta: nincs más közölnivalója Elios-ügyben.

Bicskanyitogató videó:


.

És egy friss olvasói komment: „Pista, ha a rokonom lennél, leköpnélek a vasárnapi ebédnél!”

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek