Orbán megüzente: Nincs az az Isten, hogy leszedjék a gyűlöletplakátokat

Orbán mindent a migránsozásra tett fel, ezzel akarja újabb 4 évre bebetonozni magát a lopásba.

A miniszterelnök levelet írt Heisler Andrásnak, a Mazsihisz elnökének, aki korábban azt kérte tőle: állítsák le a sorosozó plakátkampányt, mert kontrollálatlan indulatokat szítanak vele.

Válaszában Orbán a szokásos migránsozós süketelésbe kezdett: „Aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra tekintet nélkül érvényesítik a magyar állam politikai és jogi erejét.”

Majd megismételte az ezerszer elszajkózott hazugságokat Sorosról: „Aki vagyonát, hatalmát, befolyását, az általa pénzelt NGO-k hálózatát arra használja, hogy Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat, az a mi közös jövőnket éli fel.

Soros György milliárdos spekuláns számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy ő pontosan ezt akarja.”

– hazudta Orbán, hozzátéve:

amíg ő lesz a miniszterelnök, addig minden erejével eleget tesz annak a kötelességének, hogy megvédje az országot Sorostól.

A Mazsihisz levele egyébként nem is arról szólt, amiről Orbán beszélt:

„Ez a kampány (…) alkalmas arra, hogy kontrollálatlan, többek között antiszemita indulatokat keltsen. Az elmúlt napok bizonyították, hogy félelmünk nem volt alaptalan. Budapest és néhány nagyváros utcáin Magyarország történetének sötét időszakait idéző feliratok jelentek meg a kihelyezett plakátokon,

de a láthatatlan társadalmi kár már alighanem súlyosabb ennél.”

– állt a Mazsihisz levelében.

Ide tartozik, hogy a XVI. kerületiek torkig vannak a gyűlöletplakátokkal és hatalmas eltakarító akciót szerveztek vasárnap délelőttre, erről itt olvashatsz bővebben.

A budapesti villamosokon pedig sorosos padlómatricák jelentek meg, így már taposni is lehet Soros György arcán, erről bővebben itt, fotókkal.

Valódi Hírek