Összefogtak a szervezők: Óriástüntetés jön a zsarnok Orbán-rezsim ellen!

Összefogtak az elmúlt időszak legnagyobb tüntetéseit szervező csoportok, hogy egy közös óriástüntetésen mutassuk meg: nem félünk, és torkig vagyunk az Orbán-rezsim ámokfutásával. Tudjuk, hol leszel május 21-én!

Felhívásukban a szervezők írják:

„Két választásunk van: elbújunk, otthon maradunk, elmenekülünk az országból, vagy saját kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, felemeljük a fejünket és büszkén, közösen kiállunk Magyarország jövőjéért!

Együtt vagyunk erősek! Az elmúlt hónapok nagy tüntetéseit szervezők összefogtak egy közös tüntetésre. A Kossuth téri 80 ezres tüntetést és a Szabadság téri 15 ezres tüntetést szervező Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport azért tett így, hogy ezzel is összefogásra ösztönözze a polgárokat!”

A tüntetés szervezői azt írják:

„Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!

Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja hány évünket előre koporsóba tegyék!”

Az óriástüntetés május 21-én, vasárnap lesz. Este fél 6-kor van a gyülekező a Műegyetem rakparton, onnan a Kossuth térre vonul a tömeg. Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

Csatlakozz te is! Mutassuk meg közösen, hogy nem félünk tőlük és torkig vagyunk!

Valódi Hírek