Videó: Lehülyézett negyedmillió magyart a Békemenet szervezője, nagy tapsot kapott

Összeültek a fideszes talpnyalók: Bayer Zsolt, Fricz Tamás, Bencsik András, Széles Gábor, Csizmadia László, Dörner György és Stefka István, hogy megvitassák az olimpiai buktát, illetve megemlékezzenek az 5 éves békemenetről – szúrta ki a 444.

A komcsiból fideszessé vedlett Stefka István, aki jelenleg a Pesti Srácok lapigazgatója, ment a legmesszebb a momentumosok gyalázásában. Kijelentette: óriási harc lesz az idén, mert „a balliberálisok sajátja, hogy mindig átöltöznek”. Úgy folytatta:

„Ha valóban százezer aláírást gyűjtöttek az olimpia ellen…tehát mindig negatívumok ellen harcolnak, tehát azzal szólítják meg az embereket, és mégis van ennyi – hát nem tudom másként kifejezni – nem megvezetett, hanem

ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol.”

Kijelentésére hatalmas tapsot kapott.

.

Stefka szerint az, hogy a Momentumnak sikerült ennyi aláírást összegyűjtenie, azt mutatja, hogy „Magyarország ellen lehet kampányolni”. Mivel ilyen súlyos a helyzet, megfenyegette őket:

„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.”

Valódi Hírek