Embertelen mondata után Parragh László lemondását követeli a DK (+videó)

Orbán gazdasági tanácsadója szerint „nem tudnak mit kezdeni” a több tízezer tönkremenő emberrel.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője szerint az elmúlt napon az emberek riasztó képet kaphattak arról, hogy ez a kormány mit gondol a válság kezeléséről.

Barkóczi emlékeztetett rá, hogy Parragh László az ATV tegnap esti Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta:

„Annyi ember ment tökre az elmúlt napokban, és most is megy tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni”

Orbán Viktor gazdasági tanácsadója, az iparkamara elnöke, látva a válságot és látva a megszűnő munkahelyeket széttárta a kezét és azt mondta:

„Ezzel nem tudunk mit kezdeni”.

A DK szerint ez annak a kormányzati beismerése, hogy ez a kormány nem tudja vagy nem akarja kezelni a válságot.

A tegnapi beismerés azt jelenti, hogy nem tudnak mit kezdeni az elbocsátásokkal, nem tudnak mit kezdeni a tönkremenő vállalkozásokkal, nem tudnak mit kezdeni a megszűnő munkahelyekkel.

A Demokratikus Koalíció ezért felszólítja Parragh Lászlót, hogy még a mai napon mondjon le az összes köztisztségéről – fogalmazott Barkóczi Balázs.

Hozzátette: nincs szükség olyan kamarai elnökre és olyan gazdasági tanácsadóra, aki látva a válságot és a tömeges elbocsátásokat, csak annyit tud kipréselni magából, hogy „ezzel nem tudunk mit kezdeni”.

A DK szóvivője emlékeztetett: ebben az országban mindenre van pénz, kivéve az embereket, kivéve a munkahelyeket és kivéve a kórházakat.

Videó:

Parragh László elismerte, hogy a kormány lemond sok tízezer állását elveszített emberről

Parragh László elismerte, hogy a kormány lemond sok tízezer állását elveszített emberről.Felszólítjuk őt, hogy még a mai napon mondjon le minden köztisztségről!Kövesd élőben, és oszd meg Barkóczi Balázs online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2020. április 8., szerda

.

 

Valódi Hírek