Torkig lett Szombathely fideszes alpolgármestere és kipakolt a Fidesz mocskos módszereiről

Repedezik a rendszer.

Kemény interjút adott Koczka Tibor, Szombathely kegyvesztetté vált fideszes alpolgármestere az ugytudjuk.hu nevű helyi portálnak.

Koczka ebben elmondja:

„Az első igazán nagy felháborodásom az tavasszal volt, amikor a frakciótársaimnak – meg nekem is, csak én nem hajtottam végre – kiadták, hogy bevándorláspártinak, szivárványkoalíciósnak, meg árulónak kell megszólítani a képviselő társaikat.”

Magyarán felsőbb pártutasításra kellett az ellenzéki képviselőket minősíteniük, verbálisan megalázniuk.

És láss csodát: ha visszaolvassuk a február 28-i közgyűlésről készült tudósításokat, azokból kiderül, hogy pontosan ez történt.

Puskás Tivadar polgármester az ülés nagyobb részében az ellenzéki többséggel elfogadott javaslatokra csupán annyit ismételgetett, hogy az ellenzék „bevándorláspárti” illetve, hogy összeállt a baloldali-jobbikos „szivárványkoalíció”.

Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere / fotó: ugytudjuk.hu

A politikusi szóhasználat pedig leszivárgott a médiába is. Ahogy Koczka fogalmaz:

„Szerintem a szombathelyi médiahelyzet egy az egyben mutatja a városi közállapotokat. Miért lenne más? Ha a közélet, a politika, a politikusok ilyenek, akkor azt visszatükrözi a sajtó. Ha a fideszes propagandalapba valaki belenéz, akkor látja, hogy a keresztény, konzervatív oldalhoz ennek köze nincsen.”

És hogy miért van erre szükség? Erről is nyilatkozik Koczka Tibor:

„Itt már régen nem arról van szó, hogy keresztény, konzervatív kultúra, hanem arról, hogy Hende Csabának van egy csapata és a hatalom megtartása a cél, kerüljön ez bármibe is”

– fogalmaz a fideszes alpolgármester, akit a Fidesz (nem meglepő módon) idén ősszel már nem indít.

(ugytudjuk.hu / merce.hu)

Valódi Hírek