Friss: A Coca-Cola közölte, nem szedi le az egyenlőségpárti plakátokat

Hiába a fideszes hiszti, kitartanak az elveik mellett.

Beszámoltunk róla: hatalmas műbalhét generált a fideszes holdudvar abból, hogy a napokban egyenlőségpárti plakátokat helyezett el a Coca-Cola Budapesten.

Boldog István fideszes képviselő például bejelentette, hogy addig nem iszik Coca-Colát, amíg a cég nem távolítja el a plakátjait, de a Fidesz udvaribolond-médiája is napok óta rugózik a témán.

A 24.hu megkereste a vállalatot azzal a kérdéssel: elképzelhető-e olyan forgatókönyv, hogy a kampány tervezett vége előtt eltávolítják a hirdetéseket.

Azt válaszolták:

a plakátok az eredetileg tervezett időtartamra lesznek kihelyezve országosan és Budapesten,

hozzátéve, hogy

„a hirdetéseinkkel értékek, emberi jogok mellé állunk. Az általunk képviselt elveket – így az emberek egyenlőségébe vetett hitünket – fejezzük ki.”

Hozzátették: a Coca-Cola nem most állt először az LMBTQ közösség mellé, több országban már számos alkalommal szponzorálta a Pride-ot az utóbbi években.

„Emellett vállalatunk támogatta korábban két országban a házassági egyenlőség kampányt is, és reklámjainkban is szerepeltek már meleg párok.

Azaz az emberek egyenlősége, a sokszínűség elfogadása nem új keletű a cégünknél. A magyarországi augusztusi kampányunk erre a szemléletre épül.”

– fogalmaztak.

(24.hu, címlapkép: pestisracok.hu)

Valódi Hírek