Egy szánalmas Fidesz-csicska ráindul a közös ellenzéki jelöltre a VIII. kerületben

Az MSZP közölte: azonnal kizárja őt a pártból.

Körmendi Gábor Attila a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elindul a VIII. kerület polgármesteri címéért az őszi önkormányzati választáson.

Körmendi fiatal kora ellenére nagy szélkakas: 2009-ben még a kispesti Fidelitas tagja volt, 2010-től pedig már az MSZP-ben politizált.

A szélhámos azzal indokolja a döntését, hogy szerinte a közös ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András el fogja bukni a választást, és inkább ő lehetne a „valódi baloldali alternatíva”.

Körmendi Gábor Attila

Körmendi bejelentését követően az MSZP elnökségi döntést hozott arról, hogy kizárják őt a szocialista pártból – mondta el Veres Gábor, az MSZP VIII. kerületi elnöke a Mércének.

A fideszes szennymédia az Origótól a Pesti Srácokig rögtön Körmendi bejelentését követően elkezdte azt szajkózni, hogy „szétrobbant” az ellenzéki összefogás Józsefvárosban, pedig a valóságban Körmendit egyetlen ellenzéki párt sem támogatja, mindenki Pikó András mögött áll továbbra is.

Az ellenzéki kommentelők közben nem kímélik a Fidesz-csicskát, többen is azt kérdezik tőle, hogy mennyi Júdás-pénzt vett fel a húzásáért. A kommenteket >>itt tudod<< nyomon követni.

Valódi Hírek