Most érkezett: Egy legendás fideszes, Hegedűs Zoltán bejelentette, hogy vége

Békét akar, visszavonul.

Hegedűs Zoltán, a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője a Facebookon jelentette be, hogy visszavonul a politikától, és már az őszi önkormányzati választásokon sem indul.

Hegedűs Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi kihívója volt a tavalyi választáson, ő teszi most szögre a migránsozásgenerátort.

Mint a nyílt levelében írja:

„2019 nyarára végleg kettészakadt a város, pedig tudjuk, hogy együtt többre mennénk, mint egymás ellenében. Ilyen körülmények között már nem az a legfontosabb kérdés: ki kezdte, inkább az, hogy ki fejezi be a háborúskodást. Én most erre teszek kísérletet.”

„Tavaly februárban ádáz harc folyt a polgármesteri címért. A küzdelemben adtam is, kaptam is sebeket. Mint ismeretes, a választók többsége végül úgy döntött: a kihívómnak, Márki-Zay Péternek ad lehetőséget arra, hogy a néhai Almási polgármester úr által megkezdett munkát folytassa.”

A folytatásban fideszestől ritkán olvasható mondatok is előkerülnek:

„Abban, hogy ez nem sikerült neki, minden helyi politikusnak felelőssége van. Nemcsak a megbízott polgármesternek és támogatóinak, hanem bizony

nekünk, a képviselőtestület többségét adó fideszeseknek is.

Ebből pedig mindnyájunknak le kell vonnunk a tanulságokat.

A visszavonulását azzal magyarázza, hogy „mára be kellett látnom, hogy az új békeidőket már nem hozhatják el azok, akik a régi háborúskodás főszereplői voltak.

A mi időnk sajnos lejárt.

Vásárhelyen változásra van szükség: arra, hogy új fejezetet nyissunk a város történetében.”

Valódi Hírek