Pofátlan szöveggel “magyarázza” a Fidesz, miért nem vesznek részt a devizahitelesek kilakoltatásáról szóló parlamenti ülésen

Reméljük, ezt az aljasságot minden magyar szavazópolgár megjegyzi egy életre.

A Fidesz által meghirdetett “Családok éve” jegyében május óta brutálisan felpörögtek a kilakoltatások: immár naponta raknak ki az utcára kisgyermekes családokat, vagy beteg, idős embereket.

Péntekre az ellenzéki pártok rendkívüli parlamenti ülést hívtak össze, hogy közösen kezdjenek valamit a problémával, ami egyre tűrhetetlenebb méreteket ölt.

Csütörtök este a Fidesz bejelentette: nem vesznek részt a parlamenti ülésen.

Az MTI-nek küldött közleményükben úgy fogalmaznak:

“egyértelmű, hogy a devizahitelezési válságért felelős baloldali pártok egy öncélú politikai akcióhoz akarják felhasználni a devizahiteleseket”.

Tovább szidva az ellenzéket azt írják:

“Fellépésük rendkívül hiteltelen, hiszen amikor az Országgyűlésben csökkenthették volna a bajba jutott családok terheit, akkor nem tették.

Hozzáállásukról sokat elárul, hogy a szocialisták, a Jobbik és a Lehet Más a Politika képviselői még a forintosítást sem szavazták meg”

A közlemény folytatásában a Fidesz azt hazudja:

“a kormány sok intézkedést hozott a devizahiteles családok megsegítésére: bevezette az árfolyamgátat, forintosította a devizahiteleket, lehetővé tette a végtörlesztést, valamint elszámoltatta a bankokat.”

NYF-kommentár: Hogy ez mennyire “igaz”, arról álljon itt ez a két megrázó videó:

Durva kilakoltatás volt a XI. kerületben: Elájult és összeesett a beteg tulajdonos (+videó)

Torokszorító videó: Sírva vonszolták ki a lakásából az utcára a magyar családot

Add tovább cikkünket, hogy mindenkihez eljusson a valóság!