A botrány óta bujkál kollégái elől Marton László

Mióta Sárodi Lilla megnevezte az őt zaklató Marton Lászlót, sorra jelentkeznek az áldozatok, emiatt azonban Marton kollégái is kellemetlen helyzetbe kerültek.

A Martont foglalkoztató Vígszínház visszamondta az általa rendezett Vadkacsa premierjét, a színészekkel kedden közölték, hogy nem csak az aznapi próba, hanem az előadás is elmarad. A döntésről nem Marton tájékoztatta a művészeket, ő nem áll kollégái elé – írja a Bors.

A Vígszínház közleményében elítélte az erőszakos cselekedeteket, noha kedden Eszenyi Enikő, a teátrum vezetője kijelentette, ő az elmúlt évek alatt egyszer sem hallott ilyen esetről.

A megszólaló áldozatok közül többen is mondták, hogy Marton előszeretettel vitte őket a Víggel szembeni cukrászdába. Ott megerősítették: a cukrászdának állandó látogatója volt Marton, akit még hétfőn is láttak.

A cukrászdában azt is közölték, nekik nem tűnt fel, hogy Marton különösen sokszor jelent volna meg ott fiatal hölgyekkel, igaz, azt is hozzátették: sokan járnak hozzájuk a Vígből, hol egyedül, hol többedmagukkal, törzsvendégre pedig egyébként sem akarnak rosszat mondani.

A Vígszínház művészbejárójánál a lap érdeklődésére elmondták, a rendező a színházban sem hétfőn, sem kedden nem jelent meg.

Valódi Hírek