Fásy Ádám megmagyarázza, miért mászott be Orbán farpofái közé (+videó!)

Ritka ellenszenves figurája a magyar hulladékzenei iparnak és közéletnek Fásy Ádám.

Egy szélhámos harácsolóról beszélünk, aki nem elégedett meg a mulatós gagyin és a „szépségversenyeken” keresett milliókkal, politikai babérokra is tört.

Amikor annak volt keletje, minden szoci hátsó kinyalt. Beszélgetős műsoraiban éveken át zavarbaejtő lelkesedéssel merült el a komplett MSZP-vezérkar ülepében.

Ahogy fordult a széljárás és Orbán került hatalomra, Fásy hirtelen felismerte magában a nemzeti-keresztény polgárt, és ugyanazzal a gusztustalan pincsimentalitással dörgölőzött az új hatalomhoz.

2014-ben már hivatalosan is a Fidesznek kampányolt, és a kvótakampányba is beszállt Orbán oldalán.

De Fásynak ez sem elég: hogy kifejezze rajongását, szabályosan vadászik Orbán Viktor Facebook-posztjaira, és azonnal nyilvánosan odadörgölőzik az új gazdijához.

Így tett a „bözsi nénis” propagandavideónál is. Ezt bírta alá odakommentelni:

„Az ilyen pillanatok a legszebbek, amikor az ember találkozik az emberrel és érdek nélkül tisztelik egymást! 🙂 Gratulálok, sok sikert, jó egészséget Miniszterelnök Úr! 🙂 „

Fásy Ádámot egy fideszes kampánybulin megkérdezték, miért merült el olyan mélyen Orbán farpofái között, hogy csak egy komplett sebész-csapat tudná onnan eltávolítani.

Mutatjuk Fásy Ádám válaszát, és ebben szomorúan benne van az elvtelenül ide-oda csapongó hazai médiaszélhámosok teljes ars poeticája:

Bónusz videó a korábbi szoci-talpnyalótól:

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek