Felcsút gyertyafényes Valentin-napi kisvasutazással várja a szerelmeseket

Húszévesen könyökvédős sportzakóban bizottsági helyekről álmodozó fidelitaszosoknak ajánlunk remek programot, a többiek most ne figyeljenek ide.

Gyertyafényes Valentin-napi kisvasutazás lesz a Magyar Siker fővárosában, Felcsúton! Február 14-én este háromszor is beindítják a vonatot, és nem akármilyen pronyókat várnak, ide most tényleg fel kell venni a legszebb eredményváró zakót, ugyanis

fejenként 4.500 forintért (vagyis összesen 9 ezerért), rózsaszirmokkal meghintve, hűtött pezsgővel, epret majszolgatva, és díszdobozos kézműves csokoládét szorongatva zötykölődhetnek el az ifjú sajátlábonállók Alcsútdobozra, hogy ott, a felcsúti fociakadémia szállodájának éttermében elfogyasszanak egy romantikus vacsorát.

Az utasok sorsoláson is részt vesznek, aminek a fődíja egészen arcátlan módon egy 2 személyes „élménykártya” valamelyik Mészáros-Hunguest-hotelbe, hiszen mi lehet annál nagyobb élmény, mint elvonatozni a miniszterelnök kertje alatt a stadionjától a hoteléig, oldalunkon valamelyik járási hivatalvezető lányával?

Valódi Hírek