Orbán Ráhel részletesen elmesélte, hogyan állt a saját lábára

Csak az nem derült ki, honnan volt rá pénze.

Sosem épített a karrierjében arra, hogy ő a miniszterelnök lánya, sőt, emiatt mindig kicsit túl is kellett teljesítenie – erről is beszélt Orbán Ráhel a BrandFestival nevű szakmai rendezvényen, ahol a BDPST cégcsoport kreatív igazgatójaként volt meghívott vendég pénteken délelőtt.

Dr. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség elnöke kérdezte, egészen a kezdetektől, mikor döntötte el, hogy milyen területen képzeli el a jövőjét.

„Úgy tizenhat-tizenhétéves koromra már kialakult benne, hogy a turizmusban, vendéglátásban képzelem el a jövőmet. A szüleim és az iskolám is sokat vittek kirándulni, imádtam járni az országot, bejártam a Kéktúra egy jelentős részét, innen jött a felfedezés iránti vágyam. Így amikor ültünk otthon a Nagy Kék Könyv, a pályaválasztási kiadvány előtt, akkor a Corvinus mellett döntöttem”

– idézte fel Orbán Ráhel.

Hozzátette, a legjobb turisztikai intézményben akart tanulni, ezért valójában a svájci École Hoteliere Lausanne-re esett a választása, ám ott francia-angol nyelvet kértek, ő pedig német-olasszal végezte a gimnáziumot.

„Tizennyolc évesen elmentem Párizsba, hogy tapasztalatot szerezzek, bébiszitterkedtem is, majd hazajöttem, elkezdtem a Budapesti Corvinus Egyetem turizmus-vendéglátás szakát, valójában ez volt a B-tervem”

– idézte fel a 2007-es évét.

Közben az amerikai Bostoni Egyetemen, majd Lyonban is tanult, 2014-ig kellett várnia, mire felvették a vágyott svájci elitegyetemre, ahová óriási lendülettel érkezett. Mindez valószínűleg nem lehetett olcsó, de arról már nem mesélt, hogyan szerezte meg az erre szükséges pénzt.

Egy tréfás epizódot is megosztott, milyen becenévvel illették.

„Budapest számomra ugyanúgy a világ közepe, mint az itt ülők közül valószínűleg sokaknak. Az osztálytársaknak annyit meséltem a magyar fővárosról, hogy egy idő után elkezdtek Budapestnek hívni”

– árulta el.

A svájci iskola egyébként azt javasolta neki, próbálja ki előbb magát a szakmában, emiatt Magyarországon a Sziget Fesztivál cégénél kezdett dolgozni, ahol megtanulta, „milyen szórakoztatni az embereket, 24 órában élményeket adni”, később még takarított is a Kempinski Hotelnél, mint azt egy félmondatban elejtette.

A beszélgetés végén Orbán Ráhel a megkerülhetetlen kérdésre is válaszolt, mit jelent számára az hogy Magyarország miniszterelnökének lánya, mit befolyásolt ez az ő saját brandjében.

„Az én életem harminchárom éve ilyen. Nem tudom megmondani, milyen, amikor más, hisz életem nagyjából felét úgy töltöttem el, hogy az édesapám a miniszterelnök. Bevallom, mindig egy kicsit túl kellett teljesítenem, nagyon sok előítélet ér. De közben magam miatt is túlteljesítek, hiszen maximalista vagyok. Nyilván Orbán Ráhel egy feleség, társ, három kisgyermek édesanyja és egy csapat vezetője”

– vallotta.

(via Blikk)

Valódi Hírek