Megkérdezték a politikust a saját magának kiosztott milliós jutalmakról, de ennyire pofátlan válaszra senki nem számított

Cinizmus a köbön.

Hadházy Ákos képviselő írásbeli kérdést nyújtott be Juhász Tündéhez, a Csongrád-Csanád megyei kormányhivatal vezetőjéhez, hogy megtudja, mennyi jutalmat osztott ki saját magának Juhász az elmúlt években, mivel Hadházy-nak több környékbeli polgármester is jelezte, hogy ez az összeg

30 millióra is rúghat.

A kormányhivatal vezetője pofátlan indokkal utasította el az adatszolgáltatást, erről Hadházy Facebook-oldalán számolt be szerdán.

„Ismerjék meg Juhász Tündét , a csongrád-csanád megyei kormányhivatal vezetőjét, aki szerint TITOK az, hogy az elmúlt években MENNYI JUTALMAT ADOTT SAJÁT MAGÁNAK.

Az érvelése szerint csak akkor lenne köteles a választók orrára kötni ezt a nem fontos adatot, ha ő POLITIKAI FELSŐ VEZETŐ lenne.

De mivel ő csak SIMA POLITIKAI VEZETŐ, ezért coki, annyi jutalmat ad magának, amennyit nem szégyell.

Amúgy azért fordultam hozzá adatigényléssel, mert több környékbeli polgármester is azt jelezte, hogy tudomásuk szerint az elmúlt években mintegy harmincmilliós (!) lehet ez az összeg. De így egyelőre nem tudjuk ezt ellenőrizni.

Amúgy ha az utcán tíz embert megkérdeznénk, nyolcan biztosan nem tudnák megmondani, kik is azok a kormányhivatali vezetők. Nos, ők igazi, a megyéjükben nagyon nagy hatalommal bíró, FELSŐ POLITIKAI VEZETŐK. A Fidesz a helyi és megyei közigazgatás egészét ezek alá a politikailag megbízható pártkáderek alá tette, teljhatalmat adva ezeknek a megyei kiskirályoknak és királynőknek.”

(kiemelt kép: kormányhivatal.hu)

Valódi Hírek