Hadházy befejezi a Kásler elleni tüntetést, annyi büntetést kapott már

Sokan vannak, akik nem értenek egyet a kormánnyal, de szénné büntették őket.

Több mint ötmillió lehet a büntetés, amit Hadházyék a dudálós tüntetések miatt kaphatnak. A független országgyűlési képviselő és társai azért tüntettek többször is dudálva a Clark Ádám téri körforgalomban körbeautózva, hogy Orbán Viktor is meghallja a Várban kialakított rezidenciáján:

vannak, akik nem értenek egyet a kormány intézkedéseivel.

Facebook-oldalán jelentette be a képviselő, hogy nem tiltakoznak többet dudálással az Orbán-kormány Kásler-terve, azaz a kórházi ágyak felesleges kiürítése ellen.

A képviselő szerint a hetek óta hétfőnként tartott eseményen hatalmas számban megjelenő rendőrök jogosulatlanul intézkedtek a járművek kürtjének megszólaltatásával tiltakozó állampolgárok ellen, s a vártnál keményebb büntetéseket osztottak ki.

Számításaik szerint a több száz tiltakozónak összesen

ötmillió forintos jogtalan bírságot osztottak ki a rendőrök.

Ennek a büntetésnek a fele már összegyűlt jószándékú adományokból, és Hadházy reményei szerint a maradék is meglesz hamarosan.

A hangos tiltakozást – amely szerinte felhallatszott a Budai Várba, hiszen ezért jelentek meg az indokoltnál nagyobb számban a rendőrök – nem azért fejezik be, mert sokat javult volna a helyzet. Hanem azért, mert nem tudják garantálni a résztvevőknek, hogy segíteni tudnak mindenkinek az indokoltnál súlyosabb büntetések kifizetésében.

Valódi Hírek