Elég volt, rémhír-terjesztésért feljelentette a Lokált egy budapesti polgármester

Visszanyalt a fagyi.

Miközben a rendőrség egymás után visz be embereket kihallgatásra a véleményük közzététele miatt, a kormányközeli Lokál nevű propagandalap szabadon terjesztheti nagy tételben a rémhíreket a XVIII. kerületben.

A kerületiek postaládájába bedobált, nem mellesleg áttételesen közpénzből készülő Lokál azt állította a

“Fertőzésbe kergeti az időseket Szaniszló?”

című cikkében, hogy a kerület polgármestere azért változtatta meg a piac látogatási szabályait, hogy megbetegítse a vírus által legveszélyeztetettebb időseket.

Szaniszló Sándor a mai napon ezért feljelentést tesz a Lokál ellen tömeges rémhírterjesztés miatt – közölte a XVIII. kerület DK-s polgármestere.

Szaniszló Sándor

„Kíváncsian várom, hogy a Fidesz által megszállt rendőrség mikor fog hajnalban megjelenni a Fidesz érdekeit szolgáló rémhírgyár főszerkesztőjének lakásánál.

Valószínleg soha, de ez ismét csak annak a bizonyítéka lesz, hogy Orbán Viktor már csak egy pártállami diktatúrában látja biztosítottnak korlátlan hatalma megtartását.

Bárhogy is lesz, én a XVIII. kerületieket képviselem; ahogy én képviseltem őket akkor is, amikor maszkot osztottam a kormány helyett, amikor otthonápolási támogatást adtam a kórházból hazaküldöttek családjainak a kormány helyett, vagy amikor támogatást vezettem be a munkájukat elveszítetteknek a kormány helyett.

Lehet hazudozni, lejáratni és rémhíreket terjeszteni, de a XVIII. kerületiek megtanulták, hogy kire számíthatnak a bajban és kire nem.”

zárja közleményét Szaniszló.

Kapcsolódó cikkeink:

Megszólaltak a “rémhírterjesztők”: Semmit nem bántak meg, sőt még bátrabbak lesznek (+videó)

.

Bűnözőként mutatta be a mocskos közmédia a véleménye miatt elvitt szerencsi bácsit (+videó)

.

Valódi Hírek