Bűnözőként mutatta be a mocskos közmédia a véleménye miatt elvitt szerencsi bácsit (+videó)

Pedig a férfi az ügyészség szerint is ártatlan.

Még az ügyészség szerint sem követett el bűncselekményt az a Szerencs mellett élő férfi, akit egy Facebookon posztolt kormánykritikus véleménye miatt vittek el kedden hajnalban a rendőrök a házából.

A férfinél házkutatást tartottak, majd „rémhírterjesztés” miatt bevitték és kihallgatták.

Szerdán délelőtt megjött az ügyészség véleménye is, akik azt írták:

„Az ügyészség álláspontja szerint a férfi cselekménye tényállási elem hiányában nem valósított meg bűncselekményt, mivel a bűncselekmény megvalósulásához az elkövetőnek valótlan tényt vagy valós tényt elferdítve kell állítania vagy híresztelnie nagy nyilvánosság előtt, amely alkalmas a védekezés eredményét hátrányosan befolyásolni. Az inkriminált Facebook-bejegyzés pedig ilyet nem tartalmaz.”

A kormánypropaganda legbűzösebb pöcegödre, a „közszolgálatinak” hazudott állami média szerda déli híradójában ennek ellenére továbbra is álhírterjesztő bűnözőként mutatták be a férfit – hívja fel a figyelmet a 444.hu.

Videó:

.

Az eset miatt tiltakozásul a Demokratikus Koalíció politikusai, tagjai és szimpatizánsai ma egységesen a következő szöveget tették közzé saját Facebook-oldalukon:

“Orbán Viktor magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel, és magyarok százezreit hagyta cserben azzal, hogy Mészáros Lőrincre költötte a közpénzt válságkezelés helyett.

(Másold az üzenőfaladra te is ezt a szöveget, tegyük nevetségessé együtt az Orbán-rendszert, ahol egy poszt miatt elvihetnek bárkit a rendőrök!)”

Kapcsolódó cikkünk:

Gyurcsányék fityiszt mutatnak a rendőrségnek: Minden DK-s ugyanazt a szöveget teszi ma közzé

.

Valódi Hírek