Schiffer András az MSZP 3 százalékos eredményéről: „Még sincs minden veszve 😂”

A kárörvendő Schiffer egy dologról feledkezett meg: ugyanott az LMP 1 százalékon áll.

Három százalékra mérte az MSZP-t a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet a legfrissebb kutatásában, amely kedden jelent meg a sajtóban.

A kormánypárti intézet szerint a Fidesz-KDNP listájára a biztos szavazók 54 százaléka voksolna egy most vasárnapi választáson.

A kutatás további számai itt találhatóak:

.

Mi továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy egyik párt propagandaintézetének számait sem tekintjük mérvadónak: a Nézőpont MSZP-nek mért 3 százaléka éppúgy komolytalan, mint amikor az MSZP zsebintézete, a Publicus 11 százalékot mér a saját pártjának.

Az igazság valahol a kettő között lehet: 6 százalék körül, amennyit a független kutatók (Medián, Závecz) mérnek nekik, és amennyit az EP-választáson ténylegesen is kaptak.

Schiffer András, az LMP volt elnöke azonban nem csak hogy elhitte az MSZP 3 százalékát, de egy kárörvendő posztot is írt róla, hogy a Kétfarkú Kutya Párt is megelőzte a szocialistákat.

Schiffer szerint ez azt jelzi, hogy „talán még sincs veszve minden”.

Azért amikor meglátom a friss közvélemény-kutatásban, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 6%-on áll, az MSZP-P pedig 3%-on, akkor rájövök, hogy talán még sincs minden veszve 😂

Közzétette: Schiffer András – 2020. május 12., kedd

.

 

Valódi Hírek