Medence is lesz? Gőzerővel építik Orbán grandiózus hatvanpusztai birtokát (+képek)

Hadházy Ákos friss légifotókat készített a vezér titkos főhadiszállásáról.

Koronajárvány ide vagy oda, Orbán Viktor néhány éve lelepleződött hatvanpusztai birtokán teljes erővel zajlik az építkezés.

Hadházy Ákos független képviselő hétfőn friss képekkel jelentkezett, és összegezte az eddigi helyzetet, őt idézzük:

„Miközben százezrek munkahelye és megélhetése kerül egyik napról a másikra veszélybe, az Orbán-család hatvanpusztai kúriáján gőzerővel folytatódik az elképesztő építkezés.

Az eddig látottnál is grandiózusabb föld alatti munkálatokba kezdtek, miközben József nádor egyik műemléki védettségű istállóját egyszerűen ledózerolták (műemléki szakemberek szerint erre egyszerűen nem lehetett volna engedélye).

Emlékeztetőül: kb. fél év alatt derítettem ki, hogy Orbánék mélygarázsra és gazdasági porta építésére kértek és kaptak építési engedélyt.

Ehhez képest ami most látszik:

– a két, emeletes kúriaépület szinte teljesen kész

– az összesen kb 1000 nm-es három föld alatti terem (mélygarázs?) és a tőlük az egyik kúriához vezető alagút elkészült

– a ledózerolt műemlék istálló helyén egy az eddiginél is grandiózusabb föld alatti létesítmény készül (benne két medence?)

– felépült egy kertészlakás (vagy ez a „gazdasági portaépület”, amire az engedélyt kapták?), tőle nem messze egy ismeretlen célú, kb. 100 nm területű föld alatti építmény (pince?) kezdeménye látszik.

A miniszterelnök mindenesetre azt gondolja, mindent megtehet. Ő működteti a propagandagépezetet amivel sok millió honfitársunk elől elzárhatja az alcsútdobozi luxus látványát.

A miniszterelnök a járványt propagandavideók készítésével és adatok eltitkolásával akarja legyőzni. Eközben azoknak, akik alól egyik napról a másikra csúszik ki a talaj, nem hajlandó semmilyen segítséget sem adni.

(Családja milliárdos osztalékokat vesz ki a kőbányákból. A bányákból bizonyítottan a Mészáros által nyert közbeszerzésekre szállítják a követ, cégük a nyilvános adatok szerint az iparágban szokásos 4-5 százalékos nyereségráta helyett 40 százalékos nyereséggel dolgozik. Azaz vagy 35 százalékkal olcsóbban állítja elő a követ másoknál, vagy annyival drágábban adja azt az állami beruházásokhoz).”

Képek:

.

Hadházy teljes posztja:

Miközben százezrek munkahelye és megélhetése kerül egyik napról a másikra veszélybe, az Orbán család hatvanpusztai…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. április 26., vasárnap

.

Valódi Hírek