Gábor György: A legmocskosabb, legelvetemültebb kampányt indították most Karácsony Gergely ellen

Vélemény.

A legmocskosabb történetnek lehetünk most a tanúi, amikor a járvány politikai eszközként történő hasznosításának legelvetemültebb módját valósítja meg szemünk láttára a kormánypárt szolgahada, valamint bér- és vérsajtója.

Amikor Karácsony Gergelyre próbálják rátolni a felelősséget, valójában saját tehetetlenségükről, impotenciájukról és embertelenségükről tesznek nyílt vallomást: arról, hogy az Orbán-irányította katonai junta nem engedélyezte (sem az idősek otthonában, sem máshol) a szükséges és elengedhetetlen tesztelést.

Csak jelzem: a tesztek elmaradása miatt hasonló esetek sokaságára lehet számítani.

Csupán egyetlen problémám maradt. Miért is kérte és kapta meg Orbán a teljes felhatalmazást, mi szüksége volt erre, ha az első pillanatban már gyáván és alattomos módon Pilátusként mossa a kezeit, s hárítja a felelősséget?

Minek is kerültek a kórházak, üzemek, cégek stb. élére Orbán által kinevezett katonai parancsnokok, s minek akarta Sára Botondot politikai komisszárként Karácsony nyakába ültetni?

Azt a Sára Botondot, akinek – nem mellesleg – a dokumentumok tanúsága szerint közvetlen és cseppet sem dicsőséges szerepe van a történtekben?

Szóval minek is Orbán teljhatalma, kierőszakolt egyszemélyes vezetése, ha a tehetségtelen diktátorok módjára képtelen kormányozni, s még ilyenkor is csak saját sajtójával és politikai haszonszerzésével van elfoglalva?

Szóval: minek szavazta meg az a 133 heroikusan bátor ember azt a törvényt, amely minden hatalmat és minden nyakig beszari hárítást (van és lesz is miért!) Orbán kezébe helyezett?

Gábor György


.

Valódi Hírek