Friss: Bayer Zsolt már azzal fenyegetőzik, hogy félmillió (!) békemenetelőt vezényel a déli határhoz

340 forint egy euró, tehát csúcsra kell pörgetniük a migránshisztériát.

Beszámoltunk róla, hogy a szerb hatóságok gyorsan elvágták Orbánék kampánylehetőségeit: noha csütörtökön délután 300 menekült gyűlt össze a szerb-magyar határon (akiket vélhetően hamis hírekkel: a határ megnyitásának ígéretével csábítottak oda valakik), azonban a szerbek péntek hajnalra

buszokba rakták és elszállították onnan őket.

A menekülteket vélhetően egészen a macedón határ közelébe, Preševo városában lévő befogadóközpontba vitték.

Mindez azonban nem akadályozta meg Bayer Zsoltot, a Fidesz főállású polgárháborús uszítóját abban, hogy legújabb blogbejegyzésében már 500.000 békemenetelővel fenyegetőzzön a fokozott migránsveszélyre hivatkozva.

„Egyetlen dolgunk van: figyelni és készenlétben állni. Igen: figyeljünk! Ha szükség lesz rá, akkor oda kell mennünk, haladéktalanul, hogy segítsünk a határőreinknek, rendőreinknek. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, pusztán a jelenlétünkkel”

– írja Bayer, hozzátéve:

„Mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e.

Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott Mória bányáiban, a Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának: ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!”

Bayer Zsolt teljes őrjöngését >>itt találod<<.

(via 444.hu)

Valódi Hírek