Szerb lap: Hat nő volt Borkai hajóbuliján, köztük egy horvát valóságshow-sztár (+fotók)

Egyikük meg is szólalt a részletekről.

A három magyar mellett három horvát nő is volt Borkai Zsolt horvátországi buliján – állítja a szerb Kurir.

A belgrádi lap beszélt is az egyik nővel – őt I. M. monogrammal nevezték meg –, aki szerint a videókkal elhíresült parti tavaly júniusban volt.

A megszólaló nő állítása szerint egy ismert horvát realityceleb, Iva Grgurić társaságában ment a Dubrovnikban lévő hajóra.

Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett.

Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok.

A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Sze× volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.”

– fogalmazott.

A Kurirnak nyilatkozó nő szerint Grgurić még két napot maradt a jachton, és extra juttatást kapott a szolgáltatásért, egészen pontosan 3000 eurót (kb. egymillió forint).

Iva Grguric (balra) és Borkai Zsolt (jobbra)

A lapnap megszólaló nő elmondása szerint szó sincs arról, hogy örömlány lenne, ez egy egyszeri pénzkereset volt számára: jól érezték magukat a hajón, ahol egész nap ittak, szórakoztak.

Frissítés: Iva Grguric az Instagram-oldalán reagált a szerb Kurir cikkére, és azt írta: pert indít, amiért a lap rossz hírbe keverte. Bár ennél többet nem írt, ebből az következik, hogy a „modell” tagadja, hogy ott lett volna Borkaiékkal a hajón.

(Kurir.rs / 444.hu)

Valódi Hírek