A DK minden dokumentumot elküld a Tiborcz-maffiáról a finn miniszterelnöknek (+videó)

Orbán tegnap félrevezette Antti Rinne-t, most jön a szembesítés.

Orbán Viktor a finn miniszterelnökkel tartott tegnapi közös sajtótájékoztatóján magához ragadta a szót, amikor az Antti Rinne-t arról kérdezték: hogyan juthattak EU-s támogatások Orbán vejéhez, és mit tehet az Unió a jövőben a hasonló esetek ellen.

Orbán a finn miniszterelnök helyett szólalt meg, és azt mondta: ez fake news, azaz álhír.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője kedden elmondta: döbbenetes, hogy Orbán beteges hazudozási kényszere mára ilyen méreteket öltött. A miniszterelnök veje ugyanis közismerten uniós pénzekből lett milliárdos, a botrányos kivitelezésű közvilágítási projektekkel.

Az OLAF (az Unió csalás elleni hivatala) meg is állapította a maffiaszervezeteben elkövetett csalásgyanút az ügyben.

A DK ezért a mai napon minden dokumentumot elküld a finn miniszterelnöknek, amelyek szerint Tiborcz István uniós pénzeket lophatott.

Tudja meg az EU soros elnökségét betöltő Finnország is, hogy kivel van dolga, lássák, hogy milyen égbekiáltó hazugságot engedett meg magának a magyar miniszterelnök – nyomatékosította a DK szóvivője.

Videó:

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatója

Orbán belehazudott a EU soros elnökének arcába, mikor letagadta Tiborcz István korrupcióját. Mi nem hagyjuk annyiban! Elküldünk minden dokumentumot, hogy az EU soros elnökének is világos legyen Orbán gátlástalan lopása. Kövesd élőben és oszd meg Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját!Október 13-án pedig vegyük vissza városainkat és falvainkat a Fidesztől!🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. október 1., kedd

.

 

Valódi Hírek