Karácsony a spicli hangfelvételről: „Akkor sem fogtok tudni megfélemlíteni!”

Újabb mélységbe ért ma a Fidesz kampánya, mert rettegnek az ellenzéki egységtől – közölte a főpolgármester-jelölt.

Közösségi oldalán reagált rá Karácsony Gergely, hogy csütörtökön egy titkosszolgálati módszerekkel rögzített, megvágott, manipulált hangfelvételt hoztak róla nyilvánosságra.

Karácsony posztját változtatás nélkül adjuk közre:

„Újabb szintet lépett a fideszes kampány. És újra lefelé, mert úgy látszik, náluk mindig van lejjebb. Nem elég, hogy nap mint nap hazudnak valamit, hogy megzavarják a rendezvényeimet, most titkosszolgálati eszközökkel, magánbeszélgetésről készült manipulált hangfelvétellel akarnak megfélemlíteni. Nem fog sikerülni.

Mert nekik van félnivalójuk, ők azok, akik nem mernek vitázni, akik csuklyás embereket küldenek, ők azok, akik félnek a létrejött ellenzéki egységtől.

A habonyi-rogáni fondorlatként létrejött hangfelvételen nem hangzik el semmi érdemi, amiről nem beszéltem volna korábban a nyilvánosság előtt is. Beszéltem arról, hogy gazdasági szereplők megfenyegettek – itt sem beszélek másról.

Beszéltem arról, hogy sok vita volt korábban az ellenzéki oldalon. És beszéltem arról is, hogy nálam zéró tolerancia van a korrupcióval szemben. Örülök a „leleplezésnek” – immár minden budapesti tudhatja, hogy a magánbeszélgetésekben is ezt vallom.

Rengeteget dolgoztunk azért, hogy az ellenzéki egység végre létrejöjjön. A vitáinkon túl vagyunk, az együttműködésünk minden nappal erősebb, ez egy erős és egymással szolidáris, méltányos szövetség.

Ez egy csapat. És én sem hagyom, egyikünk sem fogja hagyni, hogy ezt a csapatot bárki meggyengítse. Mert bennünket nem az érdekek, hanem a közös hit köt össze. Minden támadást közös erővel verünk vissza, minden támadás erősíti ezt az összefogást és erősít engem is.”

Újabb szintet lépett a fideszes kampány. És újra lefelé, mert úgy látszik, náluk mindig van lejjebb. Nem elég, hogy nap…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2019. szeptember 26., csütörtök

.

Valódi Hírek