A Hunvaldot indító kamuszervezet a IX. kerületben a fideszes polgármester személyes tanácsadóját indítja

Még gusztustalanabb a Hunvald-ügy, mint eddig hittük.

Minden aljas trükköt bevet a Fidesz az ellenzék számára nyerhető VII. és IX. kerületekben a hatalma megtartása érdekében.

Beszámoltunk róla, hogy a börtönviselt bűnöző, Hunvald György a VII. kerületben ráindul az összes ellenzéki párt által támogatott közös polgármester-jelöltre, Niedermüller Péterre. Teszi ezt ráadásul csaló módon, egy másik kerületbe bejegyzett szervezet, a Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület (FLE) színeiben.

Kedden a 444.hu írta meg, hogy ugyanez az egyesület a IX. kerületben a parkolási botrányban sáros fideszes polgármester, Bácskai János személyes tanácsadóját, egy bizonyos Dr. Tóth Lászlót indít képviselőjelöltként.

Az állítólag „ellenzéki” jelölt a plakátjain büszkén hirdeti, hogy a fideszes polgármester „ajánlásával” indul:

fotó: 444.hu

Bácskai Jánosnak ferencvárosi polgármesterként tanácsadói megállapodása van Dr. Tóth Lászlóval (Zymhod Kft.). A 2015 áprilisa óta máig életben lévő szerződés szerint, Dr. Tóth havi bruttó 381 000 forintért „üzletviteli tanácsokkal” látja el a fideszes politikust.

A 444.hu emlékeztet rá: eddig is sejteni lehetett, hogy a fideszes ferencvárosi önkormányzat valamilyen formában támogatja a Hunvald Györgyöt is indító FLE-t.

Például onnan, hogy az önkormányzati lappal, a Ferencváros Újsággal együtt terjesztették a Ferencvárosi Lokálpatrióták kampányanyagait. Amikor a szervezet sajtósánál rákérdeztek, honnan volt pénzük a szóróanyagra és annak postai terjesztésére, így reagált: „Erre nem vagyok köteles válaszolni.”

Tehát a szervezet, amely irányítani kívánja Ferencvárost és Erzsébetvárost, nem árulja el, hogy miből kampányol.

Hasonlóképpen járt a napokban Gulyás Márton civil aktivista is, aki Hunvald hétvégi krumpliosztásán próbált érdeklődni a kampány költségeinek forrásáról, ám érdemi válasz helyett alpári fenyegetéseket kapott Hunvald helyszínen lévő csicskáitól. (videó >>ITT<<)

Hunvald György egyébként a családtagjaival töltötte fel a VII. kerületi kompenzációs listát, de rajta van egy 8,5 évre jogerősen elítélt másik bűnöző, Gál György rokona is.

(444.hu / Válasz Online / Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikkeink:

Hunvaldék illegálisan gyűjtötték a krumplijukat elfogadó emberek személyes adatait? (+fotók)

.

A bűnöző Hunvald emberei alpári stílusban zavarták el Gulyás Mártont, amikor a kampány anyagi forrásait firtatta (+videó)

.

Valódi Hírek