Az Európai Parlament alelnöke is Karácsony Gergelyt támogatja (+videó)

Dobrev Klára közösen kampányolt Karácsonnyal Zuglóban, és nagyon jó híreket jelentettek be.

Közös sajtótájékoztatót tartott pénteken Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje, valamint Dobrev Klára, a legnagyobb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció EP- képviselője, egyben az Európai Parlament alelnöke.

Dobrev Klára elmondta: új időszámítás kezdődik Magyarországon október 13. után. A fideszes politikusok próbálják azzal ijesztgetni az embereket, hogy ha nem rájuk szavaznak, akkor nem jut majd forrás a városoknak.

„Rossz hírem van a Fidesz számára: ez nem fog előfordulni!”

– nyomatékosította. Ugyanis miután rájöttek, hogy az uniós forrásokból Orbán Viktor családtagjai és haverjai gazdagodtak az elmúlt években, a korrupt magyar kormány ellen nagyon sokan összefogtak az Unióban.

Ezért az uniós források tekintetében is új időszámítás kezdődött. Amennyiben Orbán nem változtat a politikáján, a Magyarországnak járó EU-s források nagyban csökkenni fognak.

Ezzel párhuzamosan ugyanakkor egyre több olyan pályázat lesz, amely nem a korrupt magyar kormányon keresztül, hanem közvetlenül az uniós intézményekből érkezik a városoknak, településeknek.

„Én személy szerint, az Európai Parlament alelnökeként is azon dolgozom, hogy minél több ilyen forrás érkezzen Magyarországra!”

– mondta.

Majd Karácsony Gergellyel közösen bemutatták azt a Zuglóban, a Gizella úton már folyamatban lévő beruházást, amelynek keretében uniós támogatással építenek fenntartható, megfizethető önkormányzati lakásokat.

Itt a teljes videó:

ÉLŐ: Karácsony Gergely és Dobrev Klára közös sajtótájékoztatója Zuglóból

ÉLŐ: Karácsony Gergely és Dobrev Klára közös sajtótájékoztatója Zuglóból

Közzétette: atv.hu – 2019. szeptember 20., péntek

.

Valódi Hírek