Arcon vertek egy LMP-st, mert az lefényképezte Matolcsy György korábbi feleségét (+fotó)

Ma délelőtt történt a szürreális eset.

„Biztonsági őrök” bántalmazták Nuszbaum Tibort, az LMP-frakció alkalmazottját Balatonakarattyán – erről Ungár Péter lapja, az azonnali.hu számolt be szombaton.

Nuszbaum a balatonakarattyai nyaralásán vette észre, hogy a jelenlegi polgármester, Matolcsy Gyöngyi (Matolcsy György korábbi felesége) személyesen kampányol, és a standjánál marcipánokat osztogat.

Nuszbaum a telefonjával lefotózta a standot a marcipánokkal – a legolcsóbbak voltak, csak erre telik a polgármesteri hivatalnak, jegyezte meg –, mire Matolcsy Gyöngyi felszólította, hogy törölje a fotót.

Az LMP-s ezt visszautasította, mondván csak a saját privát közösségi oldalára akarta a képet kitenni.

A kép bal szélén Matolcsy Gyöngyi, mögötte az egyik „gorilla”, kezében Nuszbaum barátjának elvett telefonjával. Fotó: Nuszbaum Tibor

Már távozni készült, amikor „ott termett három gorillaszerű alak”, egyikük elé állt, és megpróbálta lefogni, kivenni a kezéből a telefont.

Erre Nuszbaum barátja megpróbált közéjük állni, válaszul még két „gorilla” odalépett, leteperték, és a hátára térdeltek, Nuszbaum pedig hátulról

akkorát kapott a füle tövére, hogy azóta is fáj az állkapcsa.

Az ő telefonját nem sikerült elvenni, de az ominózus fotót végül csak letörölte. A barátja telefonját el is vették, mindezek után pedig még a „gorillák” hívták ki a rendőrséget a fényképezés miatt – összegezte Nuszbaum Tibor a történteket.

A cikk publikálásakor, szombat délben épp a balatonalmádi ügyeletes orvoshoz tartanak látleletért, azután pedig mennek a rendőrségre feljelentést tenni.

A fotó a helyszínen készült, a bal szélén Matolcsy Gyöngyi.

(azonnali.hu nyomán)

Kapcsolódó cikkeink:

Saját Facebookján alázzák szénné Matolcsynét – Itt vannak a legerősebb kommentek

.

Megszólalt Matolcsyné: Teljesen másképp meséli az LMP-s srác megverésének történetét

.

 

Valódi Hírek